1 Şubat 2018 Perşembe

Herbalife ile kilo kontrolü 05428997566



Herbalife ile kilo kontrolü
Kalite herbalife’nin temel yapı taşlarındandır, Üyelerimizin ve müşterilerimizin herbalife’a güvenmelerinin sebebi budur. Üretiminden kullanıcıya ulaşana kadar ki süreçte her aşaması büyük bir titizlikle incelenmektedir. Çindeki çay tarlalarından meksikadaki aloe tarlalarına ve amerikada ki soya fasulyesi tarlarına kadar kullanılan ham maddelerin tamamı onaylı üreticilerden temin edilmektedir. Herbalife her geçen gün üretim kapasitesine arttırmaktadır.

Obeziteyi dünyaya bir hastalık olarak kabul ettiren David Heber  P.h D  F.A.C.P F.A.C.N.  Herbalife bünyesinde bulunmaktadır. Bilime ve teknolojiye çok önem veren herbalife 38 yıldır 90’dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Dünyanın bir numaralı shakei seçilen Formül1 Shakei tüm dünyaya sunmaya devam ediyor.
Herbalife’ da  sağlıklı beslenme ürünleri vardır. Beslenmenizi kontrol altına alarak ve düzenli bir programla kilo verebilir, kilo alabilir daha sağlıklı ve hafif bir yaşama kavuşabilirsiniz. Mevcut kilonuzdan %5- %10 kısmından kurtulsanız bile tansiyon hastası olma riskiniz azalır. Sağlıklı bir ömür için %30 genetik faktörler etkili olurken %70 çevresel faktörler, aktif bir hayat ve dengeli besinler rol alır.
İnsan vücudu uykudayken bile suya, minerale, karbonhidrata ve proteine ihtiyaç duyuyor. Normal yaşantımızda ve beslenme alışkanlıklarımızda bu ihtiyaçların  hiçbirini yeteri ve kaliteli olarak alamıyoruz.
Şimdi ihtiyaç duyduğumuz besinlere bir göz atalım;
Kahvaltı:
  • ·         Açlığı kontrol eder.
  • ·         Altın öğündür.
  • ·         Açlık hissini bastırır.

Kahvaltımızda poğaça, simit, börek tarzı gıdalar ile beslenirsek kan şekerimiz hızlıca yükselir ve vücudumuz insülin pompalamaya başlar sonra bir anda dibe düşer ve çok fazla acıkırsınız.
Konsantre olamaz kendimizi işimize veremeyiz. Bir simit dört dilim beyaz ekmeğe eşdeğerdir. İçeriğinde ihtiyacımızı karşılayacak içerikleri bulamayız ya da açık büfe kahvaltı en az 1500 kalori civarındadır ve vücuda ağırlık verir ve uyutur. Kahvaltıda olması gereken besinler şöyledir;
Sağlıklı karbonhidrat, sağlıklı doymamış yağ, mineral, vitamin, hormonsuz protein, lif, kalsiyum ve emilebilen demir…
Yani sadece 2 dakikada hazırlayabileceğimiz ihtiyacımız olan tüm besinleri alabileceğimiz dünyanın bir numaralı shake'ini herbalife üretiyor.


Bir sonraki yazımda da proteinler, lifler, yağlar, ve karbonhidratlardan bahsediyor olacağım.  Takipte kalın.

Dünyanın en iyi kilo kontrol ürünlerine ulaşmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim numaramıza ulaşabilirsiniz.




Herbalife Bağımsız Üyesi
Sipariş ve bilgi hattı
0542 899 75 66  

4 yorum:

  1. urun sıparıs vermek ıstıyorum bana ulasırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya Hanım Merhaba, Ürün sipariş ve bilgi için iletişim hattımızı arayabilirsiniz. 0542899 75 66

      Sil
  2. Merhaba, sipariş vermek istiyorum yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Tabi ki 05428997566 İletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

      Sil

ERKEKLERİNDE CİLT BAKIMINA İHTİYACI VARDIR

ERKEKLERİNDE CİLT BAKIMINA İHTİYACI VARDIR Erkek cildi ile kadın cildi farklıdır. Fakat bu, erkeklerin de tıpkı kadınlar gibi cilt bak...